Falla Avinguda de l'Oest – Els Velluters

El meu Amic Domingo

Lema - “El meu amic Domingo”

El meu amic Domingo fa honor al seu nom, perquè és un apassionat dels diumenges.

Cada setmana té un pla, ja siga només, en amics o en família. Per eixemple, durant l’any passat, Domingo va anar d’excursió al bioparc, on tots els animalets ho van rebre en alegria i passió, estava molt atent, ja que Domingo és molt curiós.

L’altre diumenge se’n va anar a la muntanya, d’excursió, on va fer molt
exercici i es va divertir un muntó, disfrutà dels més bells paisatges i de la naturalesa que li rodetjà. 

Domingo va anar a la platja, no volia eixir de l’aigua, a sa mare li costà un muntó, nada com els peixos i en ells va jugar, que bé se’l passa Domingo fent castells en l’arena i també prenent el sol.

Hi ha molts diumenges especial l’any, on fer coses molt diferents i especials cal saber aprofitar-los, no com el nostre amic Domingo que es queda mig adormit en el sofà veient la televisió, en els amics, i hui possen “ET”, quina meravella de peli.

També va participar en el diumenge de Rams; anava en una gran palma en les mans que se la va fer el seu iaio, a qui Domingo vol tant .

Un altre diumenge especial és el del dia de la Cridà, on Domingo no pot faltar, ja que tira pertardos en la primera despertà, després se’n va en la seua família a veure la mascletà, per a menjar després en la seua falla i acudir després a les torres de Serrans, a escoltar la Fallera Major de València parlar.

Alçat Domingo, alçat, que cal preparar tot per a fer una bona paella, no t’oblides de l’essencial, arròs, pollastre, conill i la verdura que no ha de faltar, molt amor i un bon sofregit, donarà gust a este menjar.

És que Domingo és un gran aventurer que no pot parar, ja que és un xiquet inquiet, però en un cor tendre i ple de bondat. S’ha apuntat a faller, a la millor que podia estar, la falla “ dels VELLUTERS”, on allí podrà jugar i estar en els seus amics i a Nuria en les desfilades acompanyar.

En definitiva, el nostre amic Domingo ha disfrutat d’un any ple de diumenges extraordinaris, i tots els que li queden per descobrir.